De Vloeren Bij Vloermode!

Ontdek onze diverse vloercollectie bij Vloermode! Met keuze variërend van laminaat tot tapijt, PVC click, PVC plak en vinyl, Bieden we voor elk interieur en elke smaak de perfecte oplossing. Blader door ons assortiment en vind de ideale vloer die past bij jouw stijl en behoeften.

Kies hier de beste vloer voor uw ruimte!

Pvc Plak

Pvc plakvloeren bieden een naadloze, duurzame en waterbestendige oplossing. Ideaal voor zowel commerciële als particuliere ruimte’s.

Waterbestendigheid

Duurzaam

Eenvoudig onderhoud

Stijlvolle ontwerpen

Pvc Click

PVC-clickvloeren zijn duurzame, klikbare vloeroplossingen met snelle installatie, waterbestendigheid en beschikbaar in diverse designs voor diverse interieurstijlen.

Eenvoudig installatie

Duurzaam

Waterbestendigheid

Stijlvolle ontwerpen

Laminaat

Laminaatvloeren zijn veelzijdige, Betaalbare vloerbedekkingen met een houten uitstraling. Duurzaamheid en eenvoudige installatie en is geschikt voor diverse ruimtes

Eenvoudig installatie

Stijlvolle ontwerpen

Eenvoudig onderhoud

Budgetvriendelijk

Vinyl

Vinylvloeren zijn waterbestendige, veerkrachtige vloerbedekkingen met diverse ontwerpen, eenvoudig onderhoud en geschikt voor verschillende ruimtes.

Eenvoudig installatie

Zacht en comfortabel

Eenvoudig onderhoud

Sterke toplaag

Tapijt

Tapijtvloeren bieden comfortabele, geluidsdempende vloerbedekkingen met diverse texturen, kleuren en isolerende eigenschappen. Geschiks voor woon- en commerciele ruimtes.

Eenvoudig onderhoud

Stijlvolle ontwerpen

Warmte isolerend

Geluidsdempend

Ontdek onze vloeropties

Maak de keuze die bij uw stijl past! Verken onze uitgebreide assortiment aan vloeroplossingen zoals PVC plak, PVC click, Laminaat, Tapijt en Vinyl, Vloermode biedt u de mogelijkheid om elke ruimte te transformeren. Neem actie en maak nu een afspraak voor in onze showroom.


Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Wim Huissen
Wim Huissen
15/04/2024
Wij zijn heel blij met de PVC-vloer vakkundig door Erik en Max gelegd. Zij zijn vriendelijk en zeer meedenkend. Janny en Wim Huissen
ro stru
ro stru
22/06/2023
Vloermode heeft ons positief verrast met hun uitstekende service en vakmanschap. Ze leverden en legden onze nieuwe vloer met nauwkeurigheid en aandacht voor detail. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en bevelen vloermode ten zeerste aan. Bedankt voor het geweldige werk!
mark visser
mark visser
20/06/2023
Recent bij de mannen van vloermode Een visgraat vloer besteld. Het contact was erg fijn en ze gaven goed advies! Ik ben super blij met deze vloer bedankt mannen!
Marjolijn Laarhuis
Marjolijn Laarhuis
19/06/2023
Alleen maar lof voor Erik en Max van Vloermode! Ze zijn eerst bij mij thuis geweest om te overleggen welk type vloer het beste was..Daarna ben ik naar de showroom geweest waar bijzonder veel keus was..Met drie voorbeelden naar huis gegaan en uiteindelijk besloten voor een hele lichte vloer! Vakkundig gelegd en zelfs over de kleur van de kitrandjes overleg gehad! Als u overweegt een andere vloer te nemen zou ik zeker deze twee vakmensen laten komen!!
Petri Laarhuis
Petri Laarhuis
15/06/2023
Zeer goede service van Eric en Max. Per toeval bij Vloermode terecht gekomen, maar gelijk enthousiast! Eerlijke adviezen en vooral heel flexibel. Helaas zat onze verbouwing op het laatste moment tegen, waardoor de planning helemaal om moest. Geen proleem voor Eric en Max, er werd gelijk meegedacht in mogelijkheden. Ook lastminute nog een vloer dichtsmeren omdat de andere leverancier niet over de brug kwam werd extra opgepakt. Wij zouden ze zeker aanbevelen.
The Warmaster
The Warmaster
07/06/2023
Wij hebben een vloer laten zetten door deze professionele mannen. Veel plezier ervan de kwaliteit en kleur is top. De mannen kwamen hun afspraken na waren op tijd en kwamen altijd met oplossingen. Vond de prijs ook zeer aantrekkelijk aangezien bepaalde concurrenten het dubbele vragen van deze diensten. In het kort een aanrader voor iedereen. MvG familie Bruijnzeel
Denny Frans
Denny Frans
28/05/2023
Een top service van Eric en Max. Vloer was binnen afgesproken tijd gezet en echt goeie kwaliteit. Echt een aanrader.
arthur riezenkamp
arthur riezenkamp
18/04/2022
Wij hebben een vloer gekocht bij Vloermode. Wat een fijn bedrijf! Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam. Echt mensen met vakkennis! Prima kwaliteit voor een goede prijs. Een aanrader!
San Lion
San Lion
18/03/2022
Na heel veel problemen met de aannemer van onze uitbouw was Vloermode echt een verademing. Hij heeft echt een schitterende vloer geleverd en gemonteerd! Eric, jullie zijn echt toppers! Een man , een man. Een woord , een woord! Dank jullie wel!